Stateam azi intr-o zi de duminica si ma gandeam ce ar mai trebui facut cu site-ul kLumea, iar ideea de a reuni pe FaceBook pe toti prietenii nostri pare a fi ultima si cea mai buna idee. Teoretic ar trbui sa ne strangem in jur de 10.000 de prieteni, iar impreuna sa facem din site-ul nostru ceva care sa fie pe placul tuturor. Pana acum am scris ce am vrut noi, insa de acum vom scrie fix despre ce vreti voi, membri grupului kLumea! Vi se pare ok? Iar daca ai talent la scris, ai putea deveni unul dintre cei 100 de editori kLumea.Vreau sa fiu kLumea

Regulamentul kLumea: vei fi adaugat in grup de catre o persoana cu care esti prieten, insa daca nu vrei sa fii membru al grupului, este suficient sa nu accepti, totusi am dori sa te rugam ceva: adauga si tu intreaga lista de prieteni in grup. Spune ce ai vrea sa citesti pe site-ul nostru, de la filozofie si politica si pana la arta si arta culinara. Avem pentru toti cate ceva de oferit, iar daca vrei sa ne oferi si tu ceva, primim cu drag.

Ce nu se admite in grup? Reclama de orice fel, aici va fi doar informatie si daca se poate, prietenie intre membri grupului. Desi virtual, grupul ar putea deveni cu timpul unul real, ne intalnim in concediu sau mergem in excursie, de ce nu?Primul pas: spune-ti pasiunea, sa vedem daca mai sunt si alti membri care au aceiasi pasiune, spune ce anume ai vrea sa gasesti in grup in fiecare zi si ce nu ai vrea sa vezi afisat in lista cu noutati. Astfel vom gasi o cale de mijloc, fara a mai fi nevoie sa intrebam daca iti place sau nu, vom sti din prima zi cam tot ce trebui sa postam pe site si in grup! Revenim in curand!Alte stiri kLumea: