rochii casualÎncă din ianuarie am descoperit faptul că, odată cu noul an au venit nu doar multe provocări și oportunități, ci și o serie de culori unice care vor domina designul și tendințele modei. Haide așadar să pășim cu îndrăzneală în lumea modei din acest an și să descoperim împreună  noile tendințe în materie de fashion. Desigur că nu vom purta o singură culoare tot anul, de aceea avem la dispoziție un întreg paletar de culori. Însă ne vom concentra atenția asupra culorilor potrivite când vine vorba de rochii casual.Ce nuanțe sunt la modă anul acesta

De obicei, anotimpurile sunt cele care dau tonul în materie de culori. În acest sens, putem aminti despre primăvară, care oferă o gamă variată de nuanțe ușor de purtat. În acest sens, amintim:

 • Nuanța horizon blue (albastru ciel) – o nuanță de albastru euforic care ne duce cu gândul la locul unde marea se întâlnește cu cerul.
 • Nuanța de strong blue (albastru intens) –o nuanță de albastru accentuat care ne încurajează să privim dincolo de ceea ce este evident.
 • Intense green (verde intens) – un ton bogat ce simbolizeaza o prezență deosebită a unei persoane pline de eleganță.
 • Spicy mustard (muștar picant) – o culoare cu un izbitor ton exotic.
 • Shiny orange (portocaliu strălucitor) – un portocaliu intens ce oferă unicitate și interes oricărei ținute.

Pe lângă aceste minunate și vibrante culori, putem adăuga și diverse accesorii deosebite, pentru o armonie și o balanță perfectă.Vedeta anului 2024 – PEACH FUZZ

Așa cum auzim peste tot vorbind, Institutul Pantone a ales ca nuanță a anului 2024 ca fiind cea mai potrivită PEACH FUZZ (puf de piersica). Această culoare vine și cu o însemnătate deosebită, ea a fost aleasă ca fiind un “dar pentru simțuri”, ca oamenii ce poartă această culoare să se simtă mai liniștiți și mai împăcați cu ei înşiși.

De asemenea, această culoare transmite și putere feminină, un echilibru perfect între sensibilitate și independență, exact lucrul care ne caracterizează pe noi, femeile.

Nuanța PEACH FUZZ este foarte ușor de integrat în ținute, fiind o culoare blândă.

Câteva din aceste combinații stilistice ar putea fi:

 • O rochie în nuanța PEACH FUZZ asortată la gât cu o eșarfă maro sau cu o geantă maro închis.
 • Accesorii sau încălțăminte lila/ roz/ galben/ albastru pastel sau în nuanțe de mentă.

Dacă însă nu suntem niște persoane chiar atât de îndrăznețe, putem integra nuanța celebră de anul acesta subtil, dar totuși de efect în ținutele noastre, prin simple detalii, cum ar fi:

 • cerceii/ bijuterii
 • accesorii de păr
 • curele
 • printuri pe haine ce conțin și această culoare
 • pantofi

Această nuanță se potrivește foarte bine în special persoanelor cu subtonul pielii cald sau cu ochii deschiși la culoare (verzi sau albaștrii) și cu părul blond sau castaniu deschis/închis, dar cu reflexii aurii.

Cuvânt de final

Sper că toate informațiile de mai sus ți-au fost de ajutor și constituie o bază destul de bună pentru viitoarele creații și ținute. Dacă nu te regăsești în aceste culori, nu reprezintă o problemă, ce este mai important este să te simți bine cu ceea ce porți, să te simți bine TU cu TINE. Iar venind vorba de shopping, indiferent de culoarea sau stilul pe care îl cauți, la Atmosphere Fashion ai șanse foarte mari să găsești exact articolele vestimentare de care aveai nevoie.Alte stiri kLumea:

 • Nu sunt noutati kLumea astazi!