De multe ori ne casatorim ca sa scapam de singuratate, insa la fel de des ajungem sa fim singuri chiar si atunci cand suntem casatoriti. Indiferent ca esti sot sau sotie, poti remarca intr-o buna zi ca partenerul nu te asculta, isi vede linistit de treburile lui, raspunde monosilabic la intrebari si nu intelegi de ce ai mereu impresia ca esti singur. Te regasesti in descrierea de mai sus? Vrei sa stii cum poti sa-ti salvezi casnicia si sa nu mai fii singur desi locuiesti intr-o casa plina?Singuratatea in doi – de vorba cu psihologul

Cu siguranta ca cel putin 50% dintre voi ati avut cel putin odata in viata sentimentul ca desi sunteti casatoriti sunteti de fapt singuri. Cea mai mare greseala pe care o puteti face este sa nu discutati cu partenerul aceasta problema, caci pe zi ce trece – instrainarea devine din ce in ce mai mare, iar intr-o buna zi va veti simti ca doi straini sub acelasi acoperis.

Principala problema in casnicie este comunicarea, pentru ca barbatul se gandeste la problemele lui, iar femeia la ale ei, dar ea in plus se ocupa de gospodarie, face mancare, spala rufele sau vasele, face curatenie, de multe ori face si piata singura. iar pentru a sta in doi ramane putin timp. De aceea incercati sa faceti cat mai multe lucruri impreuna, discutati pe diverse teme, fie ele si politica, important este sa stati impreuna si sa va priviti cu dragoste in ochi.Hai sa fim sinveri, va invit la o discutie despre singuratea in doi, de cate ori te-ai simtit singur langa partenrul tau sau chiar langa familia ta?Alte stiri kLumea: