46 + 2 domenii kLumeaAm ajuns la 48 de domenii kLumea, parca vad ca maine sau poimaine ajung la 50, adica la o socoteala simpla ajung la plata a 12 x 48 euro = 576 de euro doar pretul lor de reinoire anuala! Asta daca nu tinem cont ca mai sunt cateva domenii org, net ceva mai scumpe. Adica hai cu putina larghete cheltui anual 600 de euro numai pentru numele acestora, la care se adauga si patru conturi de hosting, inca 500 lei x 4 = 2000 de lei! Deci am cheltuieli de peste 1000 de euro anual, ceva venit suplimentar ar fi necesar.

Domenii kLumea de vanzare

Atentie la neatentieProblema cea mai grava este ca ar trebui sa mut urgent tot ce am gazduit la Godaddy pana pe 12.10.2015, daca nu vreau sa ma trezesc mai sarac cu ceva euro din contul de PayPal. Am ceva de mutat de la ei, dar mai am si de la iPage – firma de care nu prea sunt multumit, dar astaa e o alta discutie.

Deci zilele acestea am ceva de munca, chiar daca ar fi trebuit sa ma ocup de noua achizitie, Avocatul.Org – pentru a mai elibera putin din continutul de pe vechiul portal e-4Com.Info care este de vanzare. Ca sa nu uit, daca citesti articolul acesta si vrei sa cumperi site-ul kLumea.Info, esti invitatul meu, dar ai grija sa nu imi oferi sume sub 500 de euro, caci nici prin gand nu-mi vine sa-l cedez mai ieftin!

O idee pentru cei interesati de domenii EMD: ce ziceti de Mamica.Org sau AutoAsig.Info si Caut-Bona.Info? Trei domenii faine cu nume sugestiv, nu-i asa? Daca turismul vi se pare o nisa buna ati putea sa alegeti ValeaPrahovei.Net – cred ca este evident avantajul oferit de numele acestui domeniu. Inchei cu o sugestie de suflet: Romanii.Info – orice se poate face cu el, legat de Romania si romani.Alte stiri kLumea: