Banuiesc ca multi dintre cititorii site-ului kLumea se uita si la Vocea Romaniei, anul acesta fiind dupa parerea mea cea mai slaba dintre editii – cel putin la preselectii. Niciunul dintre antrenori nu pare a avea o echipa extraordinara, dar nu despre asta voiam sa discutam, ci despre aparitia lui Florin Muresan, care este fratele lui Ovidiu Komornic. A intrat plin de entuziasm, a iesit repede fara aplauze de pe scena.Florin Muresan este fratele lui Ovidiu Komornic

Incercand sa ne fascineze cu melodia lui Tom Jones – Delilah, nu a prea reusit sa atraga nici simpatia publicului si nici pe cea a juratilor,asa ca se vede ca desi spunea ca nu mai vrea sa fie nimit “fratele lui Komornic” a reusit sa ne convinga ca exact asa este. Pacat, unii nu stiu cand sa se arate si cand sa nu o faca.

Am avut si placerea sa reascult o interpretare a fruoasei melodii cantata de Avicii – Hey Brother, interpretata si ea de un asa zis artist, care a plecat si el la fel cum a venit. Raman la parerea ca X Factor aduce cel putin la TV voci mai bune decat cele de la “Vocea Romaniei”, chiar daca nu ma uit din principiu la Antene!Revenind la participarea lui Florin Muresan ce putem concluziona? Pana acum la Pro TV nu am vazut decat un singur artist consacrat care a ajuns destul de departe: Aliona Moon din Republica Moldova. Pacat ca desi avem si anul acesta cativa interpreti de peste Prut, nu se ridica la nivelul asteptarilor – nici ale publicului si nici ale juriului. Dar ce spun eu nu conteaza, este mai important sa vedem ce ziceti voi, publicul nostru cititor.Alte stiri kLumea: