Tantarul tigru a ajuns si in Romania si asta nu e bine, o spun specialistii si o spun ziarele online! Ce cauta el aici si cine l-a adus pe capul nostru? Evident ca valul de caldura dar si incompetenta lui Traian Basescu, care pe timpul cat a fost presedinte nu a luat nicio masura pentru a ne feri de acest dezastru ce pandea Romania. Mai ramane sa ne atace si albina asiatica si suntem terminati. Cele mai mari amenintari sunt acum pentru Romania si Republica Moldova. Doar scutul anti-racheta de la Deveselu ne mai poate salva!Tantarul tigru a ajuns in Romania si Republica Moldova

Faptul ca tantarul tigru a ajuns  in Romania si Republica Moldova nu este cel mai grav lucru, pentru ca in acest moment doar o mica parte din armata de tantari tigru – mult mai periculosi decat musca tete sau tantarul anofel, cel nai grav este faptul ca vinovat de invazie este sigur Vladimir Putin, care vrea in acest fel sa verifice cat de bun este scutul americanilor de la Deveselu. Iar daca Romania mai are cum sa scape, fiind membra NATO, sa vad cum mai scapa moldovenii, care se tot dau independenti, fara sa isi dea seama la ce riscuri se expun.

Slaba protectie de la vama romaneasca si moldoveneasca a lasat deja sa treaca neobservate cateva batalioane de tantari tigru. Ajutati de caldura caniculara, ei au inytrat deja pe teritoriul Romaniei si al Republicii Moldova, cercetand posibilele brese de securitate. Cum ne aparam de ei? Simplu, stam la umbra si nu iesim din casa decat in caz de necesitate. NU urmariti programele TV rusesti – acestea transmit ultrasunete cu semnale clare pentru tantari, indicand in timp real ordine si informatii despre zonele vulnerabile.Sfatul medicului: consumati cel putin o lada de apa minerala – Borsec recomanda specialistii, sau in cel mai rau caz – Dorna! Nu dormiti dezveliti sau cu geamul deschis, tantarul tigru poate intra chiar si prin ochiurile din palasa anti-tantar, datorita unei dotari speciale. Vom reveni cu date suplimentare pe masura ce vor sosi de la centrul de combatere a invaziilor de pe Varful Omu! Centrul seismologic din Vrancea urmareste si el cu toata aparatura impactul zumzaitului asupra sanatatii persoanelor alergice la intepaturi de tantar.Alte stiri kLumea: