Spune-mi ce smartphone ai ca sa-ti spun cine esti, desi cred ca am exagerat putin, nu stiu cati dintre romani mai sunt care sa nu ai ba un telefon inteligent sau o tableta in casa. Acum o sa vedem, caci am lansat intrebarea pe FaceBook. Probabil ca la categoria cel mai bun smartphone concureaza telefoane precum Asus ZenFone 2, Google Nexus 6, HTC One M9, iPhone 6, LG G4 si Samsung Galaxy S6. Eu recunosc ca am primit cadou un HTC  One Mini si ma uit la el ca la butelie, adica nu ma prind ce sa fac cu el. La doua zile trebuie sa-l incarc, pe net nu stau ca am laptop, deci?Spune-mi ce smartphone ai ca sa-ti spun cine esti

Maica-mea e nascuta in 1939 si si-a luat smartphone, un Samsung din cate stiu eu, primit zice ea la promotie, pentru punctele acumulate la Orange. OK, si la ce-i foloseste? Probabil ca i-ar prinde bine sa stea pe net, pe Skype si sa vorbeasca cu mine, insa nu prea ii reuseste, asa ca foloseste de fapt tot cele 100 de minute internationale gratuite, sa ma sune din cand in cand.Testele au aratat ca de fapt pe primul loc se afla Samsung Galaxy  S6, care a reusit sa-si depaseasca concuretii la 6 categorii de teste. LG G4 a ocupat locul doi, desi nu ma pot lauda ca al meu – un vechi LG K501 este cat de cat apropiat de el, dar inca merge. Daca nu ar fi problema cu butonul verde, chiar ma gandeam sa-i iau o baterie noua, asa cum am facut cu si mai vechiul Nokia al sotiei.

iPhone 6 a terminat pe locul trei, insa cred eu ca orice ar zice unii, este mai bun decat restul telefoanelor, dar este o parere subiectiva, evident. Deci tu ce smartphone ai?Alte stiri kLumea: