Profesional Webdeveloper & DesignerDesigner Profesional va ofera concepturi creative si design de calitate cu peste 4 ani de experienta in WEB, MOBILE, CMS, ECOMMERCE.
Oferiti proiectul dvs. unui programator profesional, unui programator care va poate face din proiectul dvs. realitate, sa il ridice la partea superioară în timp foarte scurt.
Asta este ceea ce va doriti, asta este ceea ce fac! + Obiect orientat PHP5 de inalta calitate + Design web adaptabil (Responsive Web Desing) UX, Ui (UsereXperience, UserInterface) + Experienta front-end “bogata” (HTML5, CSS3, Javascript) Sunt constient ca comunicarea este o parte foarte esentiala a procesului de dezvoltare in vederea de a realiza rezultate excelente. Am sa pastrez o comunicare foarte deschisa cu dvs. astfel incat veti sti intotdeauna ce se intampla cu proiectul si, deasemenea pentru a putea face ajustari la timpul potrivit. Iata cum vom face acest lucru: Actualizari periodice privind progresul proiectului + Acces la testarea de server + Acces la sistemul de management al proiectului.Alte stiri kLumea: