Domeniul ceasurilor inteligente se afla intr-o continua dezvoltare, intrucat utilizatorii au constatat importanta acestora si faptul ca se creeaza o legatura grozava alaturi de smartphone-uri. Astfel, frecvent sunt disponibile numeroase facilitati de care sa ne bucuram, iar una dintre ele este reprezentata de inserarea unei cartele sim direct in ceas.Fara maini

Prin intermediul unui smart watch cu sim, utilizatorii vor beneficia de un mini telefon inteligent, care promite insa cele mai importante facilitati, fiind eliminate cele mai putin utilizate. Oricine isi doreste sa fie la curent cu toate stirile, sa primeasca notificarile de pe retelele de socializare in timp real si sa comunice cu usurinta pe WhatsApp sau Facebook. Acum, toate acestea sunt mult mai accesibile, direct la incheietura utilizatorilor, care nu mai trebuie sa scoata din buzunar telefonul pentru fiecare apel sau mesaj primit, aspect care ofera mai multa libertate.Daca te afli in mijlocul unei sedinte si inca astepti sa vina un coleg, daca acesta are o problema te va anunta printr-un mesaj pe care il primesti si il poti citi discret pe ecranul ceasului, fara ca cei prezenti sa constate acest lucru. Cu alte cuvinte, un ceas inteligent este ideal in mediul de afaceri, unde politetea este foarte importanta.

Nu rata nicio noutate

Daca ai o sedinta sau un task pe care trebuie sa il indeplinesti intr-un anumit interval orar, este suficient sa iti setezi o alarma care sa iti aminteasca acest lucru, iar ceasul va vibra si te va anunta printr-un mesaj scris afisat pe ecranul sau. De asemenea, de multe ori se poate intampla sa nu raspunzi unui apel important din cauza faptului ca telefonul se afla in buzunar si nu il auzi vibrand sau sunand, insa ceasurile inteligente au mai multe trepte de vibrare, care cu siguranta ca nu vor ramane nesesizate de catre utilizatori.Alte stiri kLumea: