Am vrut sa vedem si noi ce face Soacra-mea pe Facebook si am descoperit ca are pagina, nu profil. Adica e persoana importanta, iar eu nu pot sa o contrazic avand in vedere ca e  soacra mea, doar daca vreau sa am probleme cu sotia ( sotul dupa caz). Si ca sa vezi minune, are si cateva sute de fani, mai multi ca anumite persoane importante, deci e soacra cu cautare, nu e de gluma cu ea.Soacra-ta are cont pe FaceBook

Acum e la moda, daca nu ai cont pe FaceBook inseamna ca nu existi, deci o afacere buna pentru domnul Mark Zuckerberg. O treaba insa eu nu o inteleg, lumea se uita la poze, citeste titluri, dar foarte rar si continutul unei postari. De aceea pozele sunt virale, insa postarile mai rar, cat dspfre citit, aproape ca nu intereseaza pe nimeni. Ca sa vezi ca am dreptate, sa vedem cate comentarii vor fi la subiect dupa postarea pe FaceBook a acestui articol?Caz real legat de ofertele de munca, ca tot se vaicaresc unii ca nu au unde munci, poztezi un articol cu anunturi cu locuri de munca, primesti instant 300 de mesaje, insa din ele rezulta ca nimeni nu a citit. Mai mult de 90% sunt de genul, caut si eu loc de munca, sau ma intereseza! Dar de luat legatura cu cei ce au dat anunturile, sau de sunat la telefoanele de contact – zero emotii.

Mai sunt unii care zic teapa la orice, iar restul se uita la pozele din articole. Asa o fi si cu soacra asta, nimeni nu se uita ce posteaza ea, dar daca o iubeste pe soacra, hopa un like! Bravo ei! O fi lucrand la Pro TV? Ca parca tare seamana cu opera lui Maruta!Alte stiri kLumea: