Romanii din Germania au un portal, cateva site-uri si evident niste grupuri pe FaceBook, mai precis 8 grupuri, unde discuta intre ei. Pana aici nimic deosebit, insa ceea ce pare mai interesant este faptul ca au si o rubrica de Mica Publicitate, unde se pot evident posta anunturi. Din pacate nu sunt gratuite 100%, sau mai bine zis sunt disponibile doar persoanelor private fara scop lucrativ – adica NU pentru firme ci pentru membri grupului. Dar firmele? In general firmele de transport post posta daca sunt sponsori, asa cum ziceam mai devreme, si abonamentul costa 10 euro lunar sau 80 de euro pe an [ consider ca e mai avantajos asa ].

Mica Publicitate pentru romanii din Germania

Unde anume pot sa-mi postez anunturile daca am abonament? In cele 8 grupuri, pe pagina Calatoresc.Eu si pe site-ul corespondent, pe pagina Anunturi Germania. Care sunt cele 8 grupuri? Iata mai jos lista lor si numarul d emembri la aceatsa ora:Castiguri onlineRomani in Stuttgart 4009
Romanii din Dortmund 2583
Romani din Frankfurt 2097
Romanii din Nürnberg 927
Romanii din Würzburg 546
Romani in Bavaria 315
Romanii din Hamburg 300
Romanii din Leipzig 145Deci in total peste 10.000 de membri, reali – caci se stie ca in multe grupuri adminii isi adauga prietenii, dar aici sunt doar persoane interesate de subiectul in discutie, adica romani din diferite zone ale Germaniei.  Ai sanse sa investeti rentabil banii in publicitate? Eu sic ca DA, caci luam un exemplu simplu al unui transportator, care plateste cei 80 de euro pentru un an. CAti calatori poate el prinde in 12 luni ca a-si dubleze profitul?  Fiecare isi face singur calculele, eu insa va zic ca profitul este evident!

De ce nu e GRATIS? Pentru ca a posta intr-un GRUP nu este un drept ci este o favoare facuta de admini si de portalul e4De – Romanii din Germania!Alte stiri kLumea: