Azi fanii serialului turcesc Puterea destinului au parte de vizionarea ultimului episod, insa evident ca pot sa revada toate episoadele de saptamana aceasta pe portalul 4Cinema, care s-a ingrijit de acest lucru pe toata durata serialului cu Sila si Boran. Ati fost alaturi de Ayse – care astazi se marita cu Huseyn, ati vazut ce inseamna prietenia unui frate de cruce, prin tot ceea ce a facut Abay si ati vazut cum Dilaver a devenit dintr-un tanar razbunator intr-un sot iubitor si un aparator al familiei.Azi ultimul episod din Putera Destinului online

Stiu ca ati fost cu sufletul la gura pe tot parcursul serialului Puterea Destinului, mai stiu ca at fost dezamagiti si cand dintr-un episod s-au facut doua, apoi cand s-a mutat de la Pro TV la Acasa TV, dar uite ca cele 79 de episoade originale se termna azi, ultimul episod diind vineri. Dar nu e o problema daca l-ati scapat, nici daca toata saptamana nu ati fost acasa, caci portalul 4Cinema va ajuta sa le (re)vedeti integral timp de inca o luna!Ati vazut ca pana la urma si mama soacra s-a dat pe brazda, dar cel mai mult post sa zic ca s-a schimbat Dilaver si tatal sau, care azi va ceda fraiele clanului Genco pe mainile lui Boran. Chiar si Sila s-a mai schimbat, la inceput facea tot ce-i trecea prin cap, acum asculta de sotul ei. Poate ca ultimile episoade nu au mai fost asa de palpitante ca primele, insa pana la urma tot a fost interesant, nu-i asa?

Acum ce e mai important este ca cei peste 2.700 de fani sa ramana alaturi de cei ce au facut pagina si site-ul, chiar daca serialul s-a terminat! Vizionare placuta in aceatsa seara!Alte stiri kLumea: