Constantin Cotimanis zis Bebe a fost dat afara din juriul de la Romanii au talent, evident in favoarea unei fost vedete: Florin Calinescu. Se vede ca Pro TV-ul nu prea stie ce vrea, o tot schimba de la Ana la Caiafa, pana cand o sa ne plictisim si noi de ei si o asa schimbam postul. DA, imi place de Florin Calinescu si nu-l prea vad pe Bebe Cotimanis un mare actor. Dar daca ma uit la juriu si o vad pe Mihaela Radulescu, iar nu ma simpt prea bine, dar inghit in sec si tac.Constantin Cotimanis dat afara de la Romanii au talent

Anul 2015 nu a fost unul prea bun pentru actorul Bebe Cotimanis zis Bebe, fiind dat afara de Pro Tv din juriul emisiunii Romanii au talent. Nu este o pierede pentru noi, este o pierdere pentru Pro TV, caci desele schimbari din emisiunile sale nu fac decat sa scada intersul publicului pentru postul respectiv TV. Daca mai adaugam si gafele lui Catalin Maruta, prevad ca in curand ne vom uita la Pro Tv doar joi, dupa Miercurea Ciuc.

Chiar stau si ma intreb, oare de cand nu am mai mutat televizorul pe postul lor TV? Sa fie o luna sau doua, cu siguranta. Ma mai uitam la serialul Tanar si Nelinistit acum ceva vreme, cand era pe Pro TV si nu se mutase pe Acasa TV.Ultima ora: Bebe a pierdut si procesul cu statul roman, se judeca pentru a recupera cei 25% din salariu pierduti pe vremea lui Boc, probabil spera sa ne dea o lectie, dar a iesit cam amara!Alte stiri kLumea: