Daca esti in cautarea unui service pentru Seat Alhambra in Chisinau, sau de ce nu pentru Volkswagen Sharan sau Ford Galaxy, alege Grand Auto de langa Flacara – suna la dispecerat la 022716050 sau la atelier la domnul Ion – 079791841 si vezi ce iti zice. In cazul in care ai nevoie de piese de schimb pentru Seat Alhambra, cum ar fi cazul meu cand voiam sa schimb scutul, bara de protectie, farurile din fata, mergi la magazinul din strada Alexandru cel Bun, numarul 83  sau suna la 069524190!Service Seat Alhambra Chisinau

Nici nu stii cat am cautat un Service Seat Alhambra la Chisinau, abia acum am dat de magazin si de service, caci m-am cam saturat sa merg pe la Irakieni si alti mesteri din garaje. Culmea este ca nici la service-uri precum Mercedes Center nu prea mi-am rezolvat problemele. Cum ar fi de exemplu faptul ca din senin pierde putere la motor cand depasesc 100 de kilometri pe ora. Daca merg cu 80 cred ca nu sunt probleme, desi cine merge la drum lung cu viteza asta?

ServiceAuto-ChisinauMaine merg la ei la service si la magazin sa imi iau scutul pentru Seat Alhambra din 2004, o sa vad ce mai au pe stoc, as avea nevoie de niste capace de la janta, caci unul ori l-a furat cineva ori a cazut pur si simplu. Apoi va spun cum a mers la service, sper sa fie ok, pentru montarea scutului au cerut 50 de lei! Poate ca o sa merg la ei sa schimb uleiul. Pana la urma trebuia sa gasesc ceva pentru masina mea, Chisinaul este totusi capitala Moldovei, nu?Alte stiri kLumea: