Dacia Logan Lux o masina pentru fiecare roman visator, asa ar trebui s afie titlul acestui articol. Cand am vazut stirea si poza era sa lesin, de bucurie evident, apoi am aflat ca est eun concept virtual, facut pe calculator si care nu are nicio legatura cu cei de la Renault. Aha, iar am fost furati de peisaj, iar ne pacalim singuri si ne imbatam cu apa rece. Romania este tara salariilor mici din Uniunea Europeana, tara care si-a vandut mai tot ce era de dat pe bani putini si care fabrica pe teritoriul ei cea mai ieftina masina din clasa ei din Europa!Dacia Logan Lux o masina pentru fiecare roman visator

Arata bine in poze Dacia Logan Lux? Evident ca da, adica cel ce a proiectat o masina pe computer, i-a pus sigla Dacia si a zis ca asta e conceptul cutare, dar la fel de bine putea sa-i zica Aro de Lux, cine l-ar fi contrazis? Credeti ca va iesi de la Mioveni asa ceva pe poarta in urmatorii cinci ani? Visati, dar macar visati frumos, cum se zice.Stau si mai intreb, noi am uitat sa mai traim cu picioarele pe pamant, am ajuns sa traim din vise, halucinatii si telenovele? Asta e tot ce putem? De ce nu ne apucam sa facem iar o masina 100% romaneasca, poate ca nu-i mai zicem Dacia, ii zicem Burebista – ar merge? Ar merge va zic eu, mai ales daca ne-am baza pe tinerii designeri care chiar au imaginatie, iar la partea de proiectare zic eu ca o scoatem la cap cu cei de la fabrica de tractoare, poate ne iese o masina de teren, cine stie?

Hai va las sa visati cu ochii deschisi la noua Dacia Logan de lux, daca nu cumva va deveni un lux in Romnaina sa mai ai masina, facand parte din clasa de mijloc! Asa parca e mai realist visul nostru, parerea mea!

dacia-logan-luxAlte stiri kLumea: