Conditia impusa de UE – Vlad Plahotniuc presedinte al tuturor romanilor, este singura varianta acceptata de Uniunea Europeana, Spatiul Shengen si Uniunea Vamala. Decizia a fost luata cu vot secret, dupa ce cel mai indragit om din Rusia, Vladimir Volfovici Jirinovski a recunoscut ca moldovenii sun romani si trebuie sa fie cu tara lor, impreuna. Deci de ce sa nu avem o singura tara, condusa de un oligarh? Ne unim, vine DNA-ul, il aresteaza pe presedintele Vlad Plahotniuc, averea sa trece in visteria tarii, gata – am rezolvat!Conditia impusa de UE – Vlad Plahotniuc presedinte

Oligarhul Vlad Plahotniuc a incercat tot ce se poate, inclusiv doua tentative de a deveni prim ministru in Moldova, o tara mult prea mica pentru potentialul sau, asa ca daca alta metoda de  a scapa de el din Moldova nu este, sa incercam unirea? Asa moldovenii ar avea dreptul de a munci liber in Uniunea Europeana, salariile ar creste de patru ori, coruptia ar scade la jumatate, intr-un cuvant toata lumea multumita!

Ar mai ramane ceva de facut cu Viorel Topa, dar cum ar deveni imediat cetatean roman, ar fi expulzat la Bucuresti, direct in mainile DNA-ului! Alta victorie, alta bucurie! Cine ar pierde din afacerea asta? Poate platforma DA, dar se poate muta la Bucuresti, Piata Universitatii este inca libera, poate cere de acolo tot ce-i lipseste! O camera langa nasul, de exemplu!Deci singura problema ar fi ca Vlad Plahotniuc s anu vrea sa fie presedinte intr-o tara asa de mare, iar in cazul asta avem o problema, ba chiar una foarte grava. Sa incercam si la tovarasul Dodon? Cine stie, poate ca o sa-i convina, ce are de pierdut?Alte stiri kLumea: