Sfaturi kLumea pentru masina taTot mai multi soferi apeleaza la serviciul de colantari masini propus de Colantari Design din Bucuresti, intrucat aceasta propunere vine cu foarte multe avantaje. In primul rand oricine isi doreste sa faca economii ori de cate ori are ocazia, iar colantarea reprezinta o alternativa grozava la vopsire, care aduce preturi mai mici chiar si de pana la 5 ori. Pentru a vopsi un autoturism de clasa medie, precum Ford Focus, Volkswagen Golf sau Honda Civic este nevoie de minim 1.000 de euro, pe cand colantarea acestuia presupune circa 1.200 de lei, suma mult mai accesibila pentru toti soferii.

Fara timp pierdut

In plus, serviciul de colantari masini este pus in aplicare in doar cateva ore, fiind alocate circa 15 minute pentru fiecare element. In acelasi timp, pentru procesul de vopsire este nevoie de cel putin 2 zile numai pentru uscarea vopselei, fara a mai lua in calcul durata procedurii.

Diversitate

Clientii nu mai au batai de cap cu obtinerea codurilor de vopsea potrivite pentru ca acestea sa se potriveasca de minune, cand exista numeroase autocolante in culori diferite ce pot fi alese, de la negru mat, la alb perlat sau nuante care sa imite vopseaua originala a masinilor.

Calitate

Colantari Design se remarca prin angajati cu experienta care gasesc intotdeauna cele mai bune solutii pentru ca fiecare client sa plece multumit. Acestia au cunostintele necesare pentru a aplica in mod corespunzator foliile pe autoturisme, fara sa apara bule, iar acestea sa reziste cat mai mult timp.

Durata de viata

Garantia oferita variaza in functie de tipul de autocolant folosit, de la 2 ani pana la peste 5 ani, prima dintre acestea fiind cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar si recomandata tuturor celor care isi doresc mai multe schimbari de-a lungul timpului si pentru care nu este justificata o durata de viata mai lunga.Alte stiri kLumea: