Igor Dodon interzice Pokemon Go in MoldovaIgor Dodon va interzice Pokemon Go in Moldova imediat ce se va sui in scaunul prezidential, acest decret va fi semnat chiar inainte de cel prin care se va retrage cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu si Klaus Iohannis. Stirea a aparut ieri seara pe site-ul oficial al PSRME si a fost confirmata de la Mosocova de purtatorul de cuvant! Molodoveni, nu va lasati intimidati, jucati Pokemon Go chiar cu riscul de a fi expulzati in SUA, Australia sau chiar Germania!

Igor Dodon interzice Pokemon Go in Moldova de maine

Ati observat ca daca vreti sa instalati aplicatia Pokemon Go in Moldova nu mai merge? Dar fratii din Romania pot sa-l joace, deci ati inteles de ce trebuia sa votati Maia Sandu? Acesta este doar inceputul restrictiilor din Republica Moldova cu Igor Dodon presedinte, va urma interzicerea limbii romane – in casa, pe strada si in locurile publice, expulzarea celor ce nu stiu limba rusa, etc.

Daca ati avut inspiratia sa votati Igor Dodon va trebui sa nu va mai plangeti ca nu puteti juca Pokemon Go in Moldova, asa va trebuie! SUA si UE au anuntat un set de masuri aspre impotriva Republicii Moldova, ba chiar s-ar putea anula conventia de schimburi economice si se vor impune vize moldovenilor care au votat cu Igor Dodon.

Ucraina a anuntat deja ca va inchide granitele cu Republica Moldova, deci acum sa va vad cum o sa ajungeti la Moscova! Ati crezt ca e joaca? Uite ca nu este, mai serios de asa nici ca se putea!Alte stiri kLumea: