Caut de mult pe Youtube o varianta a melodiei ce mi-a placut atat de mult pe vremea cand frecventam Cenaclul Flacara, Imnul inecatilor din Atlantida cu George Nicolescu, dar in afara de o inregistare live, nimic. Evident calitatea e slaba, dar tot e mai bine decat nimic. Ar fi bine sa urmam si noi poate ideea transmisa de cantec, desi ma indoiesc ca vom putea sa spunem: Sâc la rauri, sâc la mare – noi am uitat parca ce inseamna sa fii mandru de ceea ce esti!Imnul inecatilor din Atlantida – George Nicolescu

Far asa vreau gandurile m-au dus catre anii din tinerete, cand din cand in cand ma duyceam pe stadion sa-l ascult pe George Nicolescu si melodia Imnul inecatilor din Atlantida. Evident ca nu poate nimeni sa nu aprecieze Eternitate, insa pe mine ma atragea melodia cu pricina. Sper ca si pe voi, daca o gasiti undeva la o calitate mai buna.O sa va mai fac o destainuire: imi place la nebunie melodia pe care o canta la Cenaclul Flacara Vanghele Gogu: “Cât ti voi lea hoară armâneascâ”, pe care il ascult cu placere ori de cate ori am posibilitatea. De fapt pot spune ca sunt indragostit de George Nicolescu si de muzica aromana, insa nu despre mine este vorba in acest articol ci despre un om si o voce minunata.

In poza de sus puteti sa-l vedeti pe George Nicolescu si familia sa, pacat ca la televizor il vdem din ce in cemai rar, iar pe posturile de radio la fel de rar putem asculta melodii indragite cu artistii de alta data!Alte stiri kLumea: