Castiga bani kLumeaStai toata ziua pe FaceBook, ma rog nu chiar toata ziua, dar cateva ore pe zi tot stai, te-am vazut online de atatea ori, asa ca m-am gandit sa-ti fac o oferta pe care nu o poti refuza: castiga bani kLumea cu noi. Cum? Destul de simplu, sunt cel putin doua variante, acum depinde in ce oras esti, in Romania sau in Uniunea Europeana. Dar indiferent de locatia ta, poti casiga destul de usor niste bani. Iata mai jos cele doua variante despre care iti vorbeam.

Castiga bani kLumea

In primul rand posti sa scrii pentru prietenii tai, despre diverse subiecte, oricum scrii zilnic cate ceva pe FaceBook – de ce sa nu iei si ceva bani pe treaba asta. Unde sa scrii? Depinde despre ce vrei sa scrii, daca e vorna de moda, iti punem la dispozitie site-ul 4Fashion.Info, daca vrei ceva general, poti incerca WebZone.Info, iar pentru alte nise o sa iti punem cu siguranta ceva la dispozitie, avem resurse.  Cat poti gastiga din asta? Depinde de prietenii pe care-i ai si care citesc ce scrii tu, daca e interesant si evident conditi aprincipala ca sa poti publica, sa fie scris de tine nu Copy Pastem ca stii tu cine!

Metoda 2, in general aplicabila pentru cei din orase mai mari sau din diaspora: PUBLICITATE! DA, ai inteles corect, noi avem spatii publicitare, tu aduci clienti, firme mici si mijlocii, prestatori de servicii, noi publicam reclama publicitara si tu incasezi jumatate din bani! Merge?

Care sunt tarile pe care le acoperim: Germania, Irlanda, UK, Italia, Spania, Canada, Olanda, Belgia si Austria. Nu sunt multe dar sunt bune pentru inceput. Ai o alta idee ce colaborare? Te asteptam cu ea sa o discutam, sigur gasim o cale de mijloc in folosul tuturor!

Publicitate kLumeaAlte stiri kLumea: