Daca vrei sa fii in pas cu moda, atunci sigur ar trebui sa-ti iei niste pantalonasi brodati ca cei din imagine, altfel risti sa nu ai in garderoba exact ceea ce se poarta in 2015.  Indiferent ca esti barbat sau femeie, tanar sau batran, pantalonii tricotati sunt ceea ce-ti trebuie in vara asta, la munte sau la mare, in orice imprejurare – restul il stiti si voi! Noi nu facem decat sa va sugerma ce e kLumea de purtat in 2015, restul decideti singuri!Moda anului 2015 e kLumea

Cand am primit noile modele de pantaloni din colectia primavara – vara la redactia kLumea am zis ca cineva rade de noi, am facut insa poze si le-a, postat pe facebook, ma crezi ca toata lumea ne-a laudat? Asa ca am inceput sa-i purtam, la serviciu dar si la strand, la plaja dar si la padure, ca sa spunem intr-un singur cuvant, peste tot!De de pantaloni impletiti? Pentru ca e la monda, e trendy si pentru ca vrem! Culori pastelate, modele interesante facute chiar de sotia ta, sau de ce nu de tine. Nu sunt caldurosi vara in schimb primavara si toamna tin de cald, deci sunt ideali de purtat prin casa. Sunt comozi si mai ales haiosi, te vor invidia toti prietenii sau prietenele, pentru ca fiecare model este unic in felul sau!

Sper ca te-am convinsa sa-ti iei si tu prima pereche de pantaloni tricotati, altfel de ce am batut ata moneda pe moda si pe tendintele din 2015? Nu te-am convins? Atuci e cazul sa revenim in scurt timp cu alte detalii, mai convingatoare!Alte stiri kLumea: