Masaj anticelulitic cu ventuze din siliconMasajul anticelulitic cu ventuze din silicon este din ce in ce mai apreciat de romancele care vor sa arate bine, asa ca au aparut deja oferte in magazinele online, gen Ventussa – unde gasiti toata gama de ventuze de silicon. Daca vreti sa scapati de cheltuielile din saloanele de infrumusetare puteti sa va cumparati un set, sau de ce nu la bucata ventuzele. Tot ce trebuie sa faceti este sa va informati corect despre metodele de aplicare, ce uleiuri se folosesc pentru piele, etc.

Masaj anticelulitic cu ventuze din silicon

Studii recente arata ca masajul cu ventuze de silicon ajuta inclusiv pe plan energetic, nu doar pentru a scapa rapid de celulita. In plus mai sunt diverse alte avantaje ale unui astfel de masaj, inclusiv extragerea toxinelor din tesutul adipos. Pentru cei ce vor rezultate mai bune exista varianta de a completa un astfel de tratament cu cel de acupunctura. Nu vorbim aici doar de celulita ci de detoxifierea organismului, de refacerea echilibrului energetic, etc.

Pentru ca exista mai multe tipuri de ventuze, pentru masaj facial, pentru masaj anticelulitic corporal,  a caror marime medie este de 4,5 cm sau de marime mare de sapte centimetri. Consultati un specialist, cititi carti de specialitate si abia apoi treceti la aplicarea ventuzelor! Nu in ultimul rand trebuie sa stiti ca ventuzele, la fel ca si acupunctura nu se fac “dupa” ureche, exista anumite puncte si zone care “rezoneaza” energetic si acelea trebuiesc atinse. Succes in aplicarea ventuzelor, aveti grija sa cumparati prodise de calitate, pentru ca nu sunt scumpe!Alte stiri kLumea: