Peter Damian Hurley, un roman kLumea din Irlanda

Cred ca nu se poate spune suficient despre Peter Damian Hurley, un roman de origine irlandeza – adica mai corect, irlandezul care a adoptat Romania ca tara de suflet. Ce sa mai zic eu, ca sa adaug ceva la ceea ce s-a spus pana acum? Culmea este ca nu stiu daca sunt suficienti romai care au auzit de Peter Hurley, de drumul sau parcurs cu piciorul, adica pe jos – de la Sapanta si pana in Bucuresti. Drumul a durat o luna de zile, iar el a reusit asta fara sa cheltuie un leu, nici pe cazare si nici pe mancare.Peter  Hurley – un drum de 650 de kilometri facut pe jos

Culmea ironiei este ca si eu mi-am propus cam acelasi lucru, sa o iau din pensiune turistica in pensiune – nu cele de luc, cele traditionale, in casa omului si sa fac un blog pe portalul kLumea unde sa le prezint potentialilor turisti. Ba ma batea gandul sa o fac in engleza, franceza si germana, sau de ce nu sa promovez pe cea mai mar epagina de handmade in limba romana, pe care din fericire o detinem in portofoliu.

De la zis pana la facut e cale lunga, dar Peter Hurley a zis si a facut! Doar ca se vede ca lumea nu prea apreciaza asa ceva, filmul facut si postat pe YouTube abia de a depasit 5.00 de viziualizari, el are pe FaceBook putin peste 2.000 de prieteni iar pagina fani. Dar macar atat pot sa fac eu, sa-l promovez pe el, si prin el Romania! Hai ca nu-i rea ideea, nu-i asa? Ba din potriva, e chiar o idee kLumea!Sa vedem acum daca eu am sa pot convinge fanii nostri sa distribuie acest articol, sa ajunga la cat mai multi romani, sa-l cunoasca si ei pe irladezul roman Peter Hurley, cel care din 1994 ne promoveaza tara, oamenii si traditiile. Vrei s amai stii ceva? A participat chiar si la Marsul Unirii, da cel din luna Octombrie 2016! Crezi ca o sa-l invite Marurta la el in emisiune? Ma indoiesc, cred ca nu are el si nici Andra timp de asa ceva, o manea ar merge mult mai bine, sunt sigur!Alte stiri kLumea: