Acum cand lucrurile au inceput sa mearga asa de bine cu siguranta ca ti-ai dori sa traiesti peste 100 de ani, asa ca am decis sa va dam cateva sugestii din categoria Wiki, sfaturi venite de la cei ce au depasit varsta de 100 de ani, sau de la cercetatori care deja au secretul Gerovital, imbunatatit. Acum nu stiu daca o sa vrei sa-i arati si lu’ soacra-ta articolul, am inteles ca nu sunt multi doritori sa-si vada soacara venind in vizita peste 100 de ani! Asa ca las la latitudinea voastra cui distribuiti articolul.Cum sa traiesti peste 100 de ani

Prima regula este ca trebuie sa fii echilibrat in toate, deci nu prea multe sotii, nici amante fara numar, ponderat, cate una maxim doua pe saptamana. Nu consumati alimente ce pot dauna sanatatii in mod exagerat, daca azi mananci friptura, maine schimba si treci pe lactate. Cat mai multe verdeturi, prospaturi, asta se recomanda atat barbatilor cat si femeilor, dar cu masura si fara sa stie partenerul. Pentru femei se recomanda morcov tanar!Munca – cu masura, fara exagerari – de preferat in weekend, in rest va odihniti sau mergeti la pescuit, agatat! Cititul poate dauna la ochi, deci mai bine va cumparati o plasma cu diagonala mare si va uitati la emisiunile educative de la Pro TV. In special cele la care sunt invitati Clejanii, Mexicanii si altii de genul neutru.

Mersul pe jos face nu doar piciorul frumos, dar ajuta si la mentinerea tonusului, in caz ca nu aveti chef – consumati conserve de ton – import SUA. Pentru o viata lunga, de peste 100 de ani consumati zilnic apa cu lamaie, cel putin doi litri! Daca nu aveti apa, ajunge si lamaia, va taie greata de guvernanti!Alte stiri kLumea: