Am ajuns sa traim in epoca vitezei, nu mai mergem la biblioteca sa citim carti le vedem pe net, nu mai mergem la mare sa la munte sa ne bronzam, mergem la solar. Dar oare stiu toti ce este bronzarea organica si cum se poate beneficia de ea in maxima siguranta? Am luat legatura ca de fiecare data cu Doctorul Patrunjel, cel care ne da sfaturi ori de cate ori este nevoie. Sfaturi kLumea, evident! In primul rand trebuie sa stim cum se controleaza vantitatea de raze UV intr-un solar si cat de des trebuie sa mergem pentru a mentine un bronz de caliate.Ce este bronzarea organica

Sa incepem cu inceputul bronzul este dce fapt pigmentarea pielii in urma expunerii la razele UV – ultra violete – iar asta nu se intampla peste noapte, in schimb arderea pielii poate apare dupa prima zi de expunere la razele soarelui sau la UV in solar. Iata de ce ar fi bine sa stim sa ne pazim, caci efectele razelor UV pot duce pana la decesul persoanei respective – cancerul de piele! Ce spune Doctorul Patrunjel despre bronzarea organica?Bronzul obtinut la aparatele de bronzare este mai placut si mai sigur decat cel obtinut la soare. – Total FALS!

Nimic nu este mai benefic decat ceea ce este natural, pentru ca organismul este adaptat la asta! Nu faci exces la soare, stai in primele zile cateva ore de dimineata si spre seara? Este super OK! Iar bronzarea organica nu te mai expune la razele UV, deci nu mai mergi sa te prajesti la solar! Daca la bronzarea clasica, la solar sau la mare si la munte ai nevoie de zile in sir sa te bronzezi, cu bronzarea organica ai nevoie de 15 minute, chiar daca ai pielea alba ca branza! Partea proasta? Trebuie sa mergi regulat sa te pulverizezi! Asta doar ca sa arati ca fetele din videoclipuri? HAi ca esti penibil(a)!Alte stiri kLumea: