Cum am slabit 40 de kliograme in 3 luniCand am decis sa urmez dieta doctorului Patrunjel nu eram convinsa ca voi reusi sa slabesc nici macar 10 kilograme, dar cum ajunsesem la aproape 100 de kilograme, am fost nevoita sa ma gandesc serios la slabit. Asa ca am ales dintre toate dietele posibile pe cea promovata de doctorul Patrunjel, cel care nu insista decat asupra unui singur aspect: cantitatea de mancare si stresul. Iata mai jos cateva sfaturi utile pentru cei ce vor slabeasca intr-un timp relativ scurt mai multe kilograme.

Cum am slabit 40 de kliograme in 3 luni

Acum fix trei luni am inceput sa aplic dieta doctorului Patrunjel, care spune doar doua lucruri: sa mananci mai putin decat consumi, regulat si sa faci miscare. Nu trebuie sa tii regim drastic, doar sa reduci cantitatea de mancare si numarul de calorii. Cum? Mai putine dulciuri si grasimi, carne la gratar, variata – porc, vita, pui si peste. Iar ca sa te simti bine, salate cat cuprinde, cu verdeata multa, rosii, castraveti si ardei. Apa sa nu lipseasca de la masa, un pahar la fiecare masa face minuni!

Punctul doi: sport = miscare! Adica nu trebuie sa faceti ceva deosebit, dimineata faceti inviorare timp de 15 minute, de preferat cu putina muzica, in fata oglinzii. Nu ai timp? Pune ceasul sa sune cu 20 de minute mai devreme, ca sa ai timp de un dus si fa 15 minute de gimnastica usoara. Faci 3 -5 minute incalzirea, apoi faci flotari, genuflexiuni, sarituri cu coarda, dar nu in ritm alert ci asa usor ca sa nu te obosesti, important este sa transpiri si sa faci acele miscari pe care nu le faci in mod obisnuit la serviciu. Eu asta am facut si in 3 luni am slabit 40 de kilograme!Alte stiri kLumea: