O veste buna pentru fanii indragitului cantaret Gabriel Cotabita – acesta a iesit din spital dupa doua luni de internare, fiind externat azi, Tratamentul de recuperare continua, insa starea artistului este mult mai buna, permitandu-i acestuia sa plece acasa dupa lunga sedere in spital. Totusi acesta are un defibrilator automat care va preveni situatiile neprevazute, ceea ce arata ca starea sa nu este in afara oricarui pericol.Gabriel Cotabita a iesit din spital dupa doua luni de internare

Asa cum stiti Gabriel Cotabita a fost internat in stare grava la spital, apoi si-a revenit din coma si a fost mutat pentru recuperare la Spitalul Elias din Capitala. Intreaga tara a fost cu sufletul la gura in asteptarea verdictului medicilor, numai Radu Banciu a avut ceva de comentat, evident impotriva artistului. Poate ca nu am fi comentat nici noi iesirea indecor a mascariciului de la B1 TV, insa data fiind starea de sanatate a cantaretului si compozitorului Gabriel Cotabita nu credem ca astfel de manifestari isi au locul in spatiu public.Nici difuzarea de poze din timpul internarii nu a scapat fara urmari, existand o comisie care investigheaza cazul. Legea interzice astfel de practici, indiferent daca ceea ce se prezinta este sau nu de interes public. Cum nici pacientul si nici familia nu au autorizat publicarea imaginilor, evident ca cineva va fi tras la raspundere. Se pare ca este vorba de un angajat ce nu face parte din personalul medico-sanitar al spitalului Floreasca, iar Consiliul de Etica al spitalului va lua incurand masurile administrative ce se impun in astfel de cazuri.

Legea drepturilor pacientului interzice furnizarea oricaror date medicale sau fotografii ale bolnavilor fara acordul acestora sau al familiilor celor internati.Alte stiri kLumea: