Exista cateva categorii de persoane care stau toata ziua pe FaceBook, evident toate avand ceva in comun – acces la internet permanent si timp pentru asta. OK, unii au accesul pe telefon, deci de fapt fac altceva si intra din ora in ora, vad ce s-a  mai intamplat si socializeaza pe retea. Insa altii stau de dimineata pana seara, cand te uiti ei au postat ceva deja! Poti folosi asta in favoarea ta? DA, se numeste Social Media Marketing, adica sa vinzi publicitate pe FaceBook.Un pic de Social Media Marketing pentru incepatori

Publicitate FaceBookSa-ti explic putin ce fel de publicitate e asta, caci nu e un sistem clasic, adica nu in sensul incare-l face FaceBook de exemplu – el vinde afisari, tu postezi catre un public, care daca e interesat de ceea ce ai postat, da click si intra pe sote, pagina sau pe unde-l duce acel link. Cum contorizam eficenta unei astfel de publicitati? In mod direct, prin numarul de like-uri, distribuiri, impact.In mod indirect, prin faptul ca deja o parte din publicul tinta, membri in grup sau fani ai unei pagini au auzit de tine. Sa luam exemplu nostru, site-ul kLumea. Dupa o serie de postari pe FaceBook, lumea deja stie ca existam. Acum evident fiecare si-a facut o parere personala despe site. Daca i-a placut, cand vede ca este o postare de la noi, intra, iar daca nu prea i-a placut de noi, ne ocoleste.

Poti castiga bani din asta? Evident ca DA, acesta este si scopul paginii 1.000.000 de fani – ca fan din primii 5.000 poti alege sa te promovezi pe tine sau poti promova clientii tai! In ambele cazuri se poate spune ca vei castiga niste bani! Cati? Depinde ce client si evident de numarul de fani din acel moment. Noi vom publica statistica saptamanal, pentru a va veni in ajutor.Alte stiri kLumea: