Sunt sigur ca ai vrea sa afli cat mai multe din secretele unei burlacite, evident ca ma refer la frumoasa Juglea Crina Loredana, redactor de stiri la un prestigios cotidian de pe Valea Jiului. Asa ca daca vrei sa le afli, va trebui sa fii alaturi de noi in fiecare zi, caci nu va fi usor sa le gasesti, le vom ascunde printre sute de articole. Insa cand le vei gasi, vei avea o mare surpriza placuta, direct din partea frumoasei Loredana.Secretele unei burlacite

Portalul kLumea va lansa de luni un nou serial, intitulat evident “Secretele unei burlacite”, unde vom dezvalui toate secretele din viata unei frumoase burlacite din Valea Jiului. Daca vrei sa le afli, te invitam sa ne fii alaturi pe parcursul a 9 luni, cat va dura micul nostru srial online! Daca vom avea succes vom continua serialul cu alte burlacite faimoase, frumoase si mai ales dorite de publicul kLumea.Tu singur decizi daca vrei sa nu sa participi la “Secretele unei burlacite”, insa daca te decizi sa fii alaturi de Crina Loredana, va trebui sa stai pana la final alaturi de noi. Crezi ca esti in stare? Vei avea puterea sa te supui poruncilor ei? Vei face tot ceea ce-ti spune, pentru a-i afla secretele? Vom trai si vom vedea, pana atunci insa sa vedem cati pretendenti la mana ei se vor gasi, caci probabil ca deja ati intuit ca burlacita este evident “singura”!

Mai avem nevoie de un singur lucru: acceptul deschis al Loredanei, in rest avem totul pregatit! Pentru tine, cel care ai decis sa fii alaturi de ea si de echipa kLumea!Alte stiri kLumea: