Alegerile din decembrie 2016 – un vot kLumeaDaca nu era trist as fi zis ca e motiv kLumea de facut misto, dar cand ma uit ca au scos iar votul pe liste de partid, adica pana la urma nu ai de ales decat fie pe plagiatorul Ponta si puscariasul Dragnea, fie pe scolarita de la PNL. Nu mai zic ca unii viseaza la PMP-ul lui Basescu, dar cand am vazut lista lui, mai sa-i deau dreptate lui Dragos Patraru de la Starea Natiei. Daca o sa-l vad pe Tomac si Dendiu in Parlament jur ca imi iau o alta cetatenie, nu mai suprt!

Alegerile din decembrie 2016 – sau voteaza kLumea

Listele de partid pentru votarea din 11 decembrie 2016 sunt asa de anapoda, incat orice ai vota descoperi ca o sa fie mai rau ca pana acum. Da, guvernul d etehnicartati a lui Ciolos nu pare a fi raspunsul la problemele Romaniei, dar chiar daca el va fi noul Prim Ministrua – in ideea ca decat sa votezi comunistii corupti de la PSD, mai bine ai vota liberalii fara idei ai lui Dacian, evident ca vom avea un guvern politic, o alianta intre PNL si mai stiu eu ce alt bufon, gen Nicusor Dan, sau daca ies rosii parca-l vad prin guvern iar pe Tariceanu si nevestele lui.

Mai pe scurt, oricum am vota va fi jale. Asa ce de data asta nu va incat eu cum sa votati, caci orice ati vota nu va fi kLumea! Dar cel putin vom avea subiecte de facut politica online, ca off line nu cred sa apucam vreoadata! Sau va ganditi sa ne sutineti si sa infiintam un partid kLumea pentru lumea de rand?Alte stiri kLumea:

  • Nu sunt noutati kLumea astazi!