Igor Dodon emigreaza in Rusia daca nu castigaIeri seara la postul TV rusesc NIET TV, Igor Dodon a promis ca emigreaza in Rusia daca nu castiga alegerile prezidentiale. Cu o mana pe Biblie si cu una pe steagul fostei URSS, Igor Dodon a jurat ca se tine de cuvant. A spus: nu vreau sa stau cu Maia Sandu presedinte si sa risc sa fiu prins ca Filat si dus la racoare, prefer sa stau cu colegul meu – si bun prieten – Renato Usatîi, la Moscova. Am luat destui bani ca sa nu-mi fac griji pentru ziua de maine!

Igor Dodon emigreaza in Rusia daca nu castiga alegerile

Postul rusesc NIET TV a transmis in direct pe Skype interviul cu Igor Dodon, iar cand a fost intrebat ce face daca pierde alegerile din noiembrie, a zis: plec urgent la vila pusa la dispozitie de Plahotniuc, la cinci minute de vila lui Usatii, la Moscova. Cel mai tare s-a aratat suparat ca a pierdut cetatenia romana, desi o are oricum si pe cea ruseasca, deci nu avea de ce sa se planga.

Igor Dodon a spus ca desi nu-i crede pe moldoveni in stare sa se mobilizeze, pentru ca nu-i asa – mamaliga nu explodeaza, exista totusi sanse sa fie depasit de Maia Sandu, asa ca la ora 12:30 va pleca spre Moscova preventiv. Daca pierde, ramane acolo si nu risca nimic, daca castiga – avionul personal a lui Plahotniuc il va aduce in maxim trei ore la Chisinau sa se bucure de victorie.Alte stiri kLumea: