O dimineata kLumea tuturor!Drept sa spun nu credeam ca in dimineata asta o sa fie asa de frig, pe deasupra mai si ploua, dar cand am vazut ca sunt alaturi de mine 8.573 de prieteni, stii ce mi-am zis? Nu trebuie sa ma las impresionat de frig si ploaie, trebuie sa le inspir bucurie prietenilor mei! Asa ca ce mi-am propus? Sa-i invit sa bem impreuna ( virtual ) cafeaua. Apoi daca vor dori, pot invita pe pagina noastra “Buna dimineata” prietenii! Nu e greu, in dreapata pentru cei ce sunt pe tableta si PC scrie : “Invită-ţi prietenii să aprecieze această pagină“, deci e chiar simplu! De pe telefon este chiar mai simplu, nu-i asa prieteni dragi?

O dimineață kLumea tuturor!

Ce inseamna pentru voi o dimineata kLumea? Adica ce va doriti sa se intample in dimineata respectiva? Sa va ofere persoana iubita cafeaua in pat, sa primiti pe FaceBook mesaje sau ce? Daca tot suntem impreuna de atata timp, e cazul sa va stim preferintele! Inrest ce sa spunem? Doar ca ne dorim sa avem una dintre cele mai apreciate pagini unde lumea isi spune in fiecare dimineata: Buna! Va invitam deasemenea sa postati si voi in pagina, pana la urma suntem o colectivitate nu? Cea a celor ce se bucura in fiecare zi de viata, de faptul ca suntem pe acest pamant si ca putem da o farama de dragoste celor din jur!

In speranta ca v-am adus o raza de soare in aceasta dimineata sper sa ne regasim si maine la fel de plini de viata si de optimisti! Va doresc un weekend placut tuturor si daca se poate, tot ce va doriti!Alte stiri kLumea: