Cea mai kLumea dimineata din viata meaDaca aseara v-am zis noapte buna, evident ca de dimineata trebuie sa va salut din nou. Pagina noastra pe FaceBook a atins cifra record de 8060 fani, deci suntem pe drumul cel bun- macar sa vedem noi anul asta 10.000 in total. Cu ce scop am infiintat o pagina unde sa ne spunem in fiecare zi vorbe frumoase? In primul rand pentru ca vrem sa vedem in fiecare dimineata zambetul pe fata voastra.

Buna dimineata prieteni

Deci sa tragem direct concluzia, fiecare dimineata este un nou inceput, indiferent de problemele pe care le ai. Nu te uita in sus, priveste mereu in jos, ca sa vezi cat de fericit esti TU! Aceste cuvinte le-am auzit de la Dem Radulescu, dar cu siguranta sunt vorbe cu vechime, intelepciunea popoarelor a dus aici. Cat de fericit trebuie sa fii cand descoperi ca azi poti din nou sa fii fericit?

Deci daca vrei sa imparti cu noi fericirea, bucuria de a trai, te asteptam aici pe site-ul kLumea, un site unde impartasim cu toti cititorii impresii, ganduri si mai ales fericire! Iar dac apagina noastra de FaceBook este pe placul tau, invita-ti prietenii la o cafea impreuna cu noi. Lasa si tu o poza care-ti inspira diminetile, ca sa inspire si pe altii. Hai, o zi cat mai buna si ne revedem maine dimineata!Alte stiri kLumea: