Vreau sa fiu parlamentarDe 10 ani stau in Germania in Frankfurt, dar m-am decis sa candidez la postul de deputat sau senator, pentru diaspora! Motivul numarul 1 – pensia de smecher, minim 1500 de lei daca apuc un mandat si daca ma sustineti, la trei mandate o sa am 4500 de lei in plus la pensie! Adica la patru ani de munca, voi avea o pensie mai mare decat a majoritatii romanilor, dar la 12 ani – 1000 de euro! Pai se merita, nu-i asa? Iar ca sa fie clar de la inceput – asta nu este o gluma, chiar vreau sa devin parlamentar!

Vreau sa fiu parlamentar

Primul pas este sa gasesc sustinatori, caci este nevoie de semnaturi si evident de cineva pentru care sa lupti in Casa Poporului, caci nu am de gand sa dorm si nici sa chiulesc ca tipul ala din Isaccea, profesorasul cel istet! Am inteles ca am nevoie de cateva mii de semnaturi, pentru a candida, ceea ce nu ar fi greu daca ma gandesc ca avem peste 10.000 de membri doar in grupurile de pe facebook, fara sa-i mai pun pe cei aproape 30 de mii de la cel cu locuri de munca in Germania.

Mi-am facut o pagina pe FaceBook si cred ca o sa imi fac si un grup, in cazul in care ideea prinde, caci vreau sa le dau peste nas astora de si-au marit pensiile, poate prindem ceva locuri in Parlament, schimbam cateva legi importante si le taiem pensiile de tot! Sau cel putin pensia de parlamentar sa fie jumatate din pensia minima, sa vedem daca mai zic ca nu au bani de pensii!

Doctrina? Liberala, adica statul cat mai putin in coasta mea, impozite in functie de venit, ca in Finlanda! Adica la copy – paste cu legislatia unei tari in car etotul merge brici! Te bagi si tu? Poate o punem si de un partid!Alte stiri kLumea: