Daca nu era vorba de noua optiune politica aleasa de Traian Basescu, probabil ca nici nu scriam de anonimul Doru Dendiu, din auzite se pare ca este un fel de adjunct al domnului Eugen Tomac, dar povestea cu Doru Dendiu si Svetlana mi-a sarit in ochi. Asta pentru ca daca Traian Basescu se asociaza cu astfel de persoane, cred ca nu va mai avea curajul sa ne spuna sa votam PMP. Pe scurt povestea, caci nu e chiar interesanta, doar ca atititudine de fost “asa zis” jurnalist, de fapt corespondent TVR.Doru Dendiu si Svetlana sau o poveste kLumea

Daca te astepti sa vezi la Doru Dendiu profesionalism, deontologie profesionala sau macar bun simt, ai gresit adresa. Ca sa nu fie dubii va redau o parte din discutie, pe care sunt sigur ca dupa ce va vedea materialul kLumea o va sterge. Asta ne si arata cine este de fapt acest Doru Dendiu, cum stie sa discute si cam ce-l duce mintea. De aceea cred ca daca domnul Traian Basescu il va mai tine in partid, se coboara la nivelul sau, iar de votat PMP nu cred ca va mai fi vorba, cel putin daca discutam de intelectualitatea din Romania si Republica Moldova.Dendiu Doru

Fac un exercitiu si incerca sa inteleg povestea. Doru Dendiu radea sau se bucura de patania lui Vlad Filat si fimuletul devenit viral pe internet – in acest moment nu se stie nici macar daca este real, sau cel putin eu nu stiu, nefiind nici familiarizat cu viata de la Chisinau si nici cu viata lui Vlad Filat. Doamna sau domnisoara Svetlana i-a adus aminte domnului Dendiu ca pe vremea cand era somer si fara de servicu, obisnuia sa bea pe banii cunostintelor – mai grav ni se pare ca era vorba de o femeie, pare-se colega de breasla, fuma tigari studentesti N’am da-mi tu, mai pe scurt nici pe departe altceva decat un lup moralist!

Doru Dendiu si eticheta de partid

Precum se vede si din poza, Doru Dendiu isi da seama cu cine sta de vorba, iar in loc sa recunoasca ca a fost prins cu mata’n sac, ce face? Vedeti subliniat cu rosu! Apoi vrea sa-l credem pe cuvant ca are cei sapte ani de acasa, ca e politician – asa am intles mai nou, ca ar visa la scena politica. La drept vorbind, am inteles si de ce s-a casatorit in Moldova cu o doamna de etnie rusa, sa fim seriosi, cine-l lua in Romania cu asemenea vocabular? Intreb si eu, nu dau cu parul! Dar nu pot sa ma intreb cum se poate asocia – macar sub forma de colegi de partid – Train Basescu cu Doru Dendiu?

Revenind la caracterul fostului jurnalist NIT – cel putin asa scrie pe pagina de limba engleza pe WikiPedia, reamintesc televiziune de limba rusa, te intrebi: asa scrie – impropriu spus vorbeste – un jurnalist? Dar un politician? Iar ca sa vedem ce spun si romanii nostri, ati auzit pana acum de Doru Dendiu? Cand si cu ce ocazie! Banuiesc ca nu va fi nici macar un comentariu care sa fie afirmativ!

Dori Dendiu NIT TV

Apasati pe poza daca nu se vede clar pentru a o mari si a vedea traseul extraordinar al politicianului Doru Dendiu! Nici macar nu scrie ca e roman, si evident e facut de insusi protagonist ( nu bag mana in foc, dar e ciudat sa vezi cum un roman are pagina doar in engleza! Poate ca fiind necunoiascut si deci un subiect ce nu poate fi considerat notabil, asa cum cere WikiPedia, nici nu i se accepta o pagina in limba romana! Zic si eu, nu afirm.Alte stiri kLumea: