Stiti de cand nu am mai vazut un film online cu Bruce Willis, de pe vremea studentiei – as aca m-am hotarat sa va invit p eCinema 24h sa-l vedem pe cel greu de ucis in actiune in filmul Tears of the Sun. Veti avea parte de doua ore de film de calitate, va garantez! Filmul incepe cu ceva ce vedem zilnic la buletinele de stiri, groaza in tarile din Africa, cuprinse de razboi civil. Evident ca e vorba de americani, car ein situatii de criza trebuie sa-si mute ambasada, sau mai corect spuse sa evacueze cetatenii americani din zona de conflict.Tears of the Sun film subtitrat in romana

Probabil ca va intrebati cine mai joaca in film alaturi de Bruce Willis, asa ca nu va tinem pe jar si va spunem ca-l veti revedea pe Tom Skerritt, in rolul de sef al militarilor. Misiunea de evacuare va fi evident condusa de A.K. Waters – locotenent interpretat de Bruce Willis. Restul va lasam sa descoperiti vizionand filmul online.

Trupa americana pleaca cu avionul sa-si indeplineasca misiunea, insa credeti ca le va fi usor? Clar ca avem parte de doua ore de actiune la superlativ, situatii limita din care scapa Bruce Willis, asa cum ne-a obisnuit in mai toate filmele sale. Pe cine trebuiau sa salveze trupele americane? Un grup de calugarite ce lucrau l aun spital improvizat. Ar fi trebuit sa fie simplu, insa uite ca nu a fost chiar asa!O misiune simpla, atunci de unde apar problemele? Calugaita nu vrea sa plece fara pacientii sai, deci in loc de patru salvati, vot fi cu zecile, majoritatea raniti. Sa vedem cine va scapa din aceasta misiune!Alte stiri kLumea: