Dupa decapitarea rapida a PLDM-ului in Republica Moldova si arestarea lul Vlad Filat in doar patru zile, se vor organiza alegeri prezidentiale pana la Craciun ( pe vechi, deci stati linistiti, nu va fi anul acesta ) si noul presedinte al Moldovei va fi Igor Dodon. Deja jocurile au fost facute, Platforma DA sprijina noul guvern de oameni capabili si integrii. Primul ministru va fi Ilan Shor, care promite sa dea Moldovei mai multi bani decat a dat Romania pana acum, va oferi cu titlu GRATUIT ( spaga ) 500 de miliarde de dolari ( jumatate vor fi recuperati spun gurile rele de la Vald Filat!Igor Dodon noul presedinte al Moldovei

Renato UsatiiDaca rolul de presedinte va fi jucat de Igor Dodon si cel de premier de Ilan Shor, banuiesc ca va intrebati cine va fi noul presedinte al parlamentului de la Chisinau. Evident ati ghicit, va fi Renato Usatii – prin cumul de functii va fi si ambasadorul Moldovei la Moscova. Va rugam sa dati un click pe poza pentru a vedea numarul masinii ce-l va purta pe presedintele parlamantului, rostiti apoi ci voce tare : ” Ma doare +Nr. masina”, o aluzie la faptul ca Vlad Filat este incarcerat.

Va intrebati ce va face Voronin si ce se va alege de Platforma DA? Voronin va prelua sefia Procuraturii iar Platforma DA va fi pusa la conducerea TRM ( TeleRadio Moldova ), post ce va transmite in continuu doar emisiunile de la Jurnal TV.Ce se va intampla cu BEM-ul? Va reveni in mod firesc unei echipe conduse de Vlad Plahotniuc, singurul moldovean in stare sa acopere gaura ( este evident vorba de numarul masinii din imagine ), iar Lupu va fi pus paznic la stana de partid. Cam asta va asteapta moldoveni dupa Craciun ( pe vechi, foarte vechi si invechit )! Sa traiti bine!Alte stiri kLumea: