Pentru cine nu este la curent cu a 11-a porunca, introdusa de curand in calendarul romanesc, am sa va zic cateva date istorice. In primul rand aceatsa porunca a fost descoperita de curand intr-un sediu PSD datand din secolul 11 inaintea erei noastre, se pare ca a cazut din chivotul cu legi pentru este europeni. Descoperirea a fost facuta de doi olteni din Caracal, cazuti dincarul ce tocmai trecea pe acolo si s-a rasturnat.A 11-a porunca: Sa nu defaimezi politicienii condamnati

Porunca suna clar: nu ai dreptul sa defaimezi plagiatorii sau condamnatii penal, mai ales cei cu rang politic. De ce? Pai pentru ca ii faci de ras, iar ei sunt cetateni de onoare, mai ales ca pot avea chiar functia de sef de partid ( PSD de obicei, prin traditie – de la nea Nicu! ). A 11 porunca mai interzice sa-i faci hoti pe cei care fura, mincinosi pe cei care mint si banditi pe cei din Parlament.Mai pe scurt, ca sa nu aveti dubii: daca vreti sa ziceti ceva de rau de un politician – iar acesta este pe deasupra si membru PSD, se considera fapt agravant! Exemple de defaimare interzisa: Victor Viorel Ponta a plagiat! sau si mai grav, Liviu Dragnea este condamnat penal, dar este seful PSD!

Ce fel de defaimari sunt permise totusi? Daca zici ceva de Traian Basesacu se da amnistie, el si asa nu mai are dreptul la faima, deci o sa-l defaimam. Dac ase dovedeste insa vinovat in justitie, gata – mucles! A ramas in suspans ( suspensie, sau depresie ) faptul daca ai sau nu ai voi sa te iei de Ion Ilescu. Unii care au vazut originalul placutelor de ceara sustin ca DA, ai voie – altii, care nu le-au vazut dar au tras cu coada ochiului la Antena 3, sustin ca nu ai voie sa spuni ceva de Iliescu, pentru ca se poate confunda I de la inceput cu L care-l urmeaza. Cazul lui Madalin Voicu este inca in discutie, sa-l faci sau sa nu-l faci hot? A furat el babi europeni sau doar i-a luat cu imprumut in viata asta, urmand sa-i rambureseze in cea de apoi?Alte stiri kLumea: