Serialul Ingeri si Nobili este kLumea



Cred ca toti cei care va uitati la serialul turcesc Ingeri si nobili la Acasa TV vreti sa aflati finalul, inca nu ati inteles daca Ayşen si Savaş au o adevarata poveste de dragoste sau totul face parte din planul de razbunare al rivalului de moarte a lui Ata Katiboğlu. Totul pare foarte incurcat in acest moment, nu stie nimeni ce se va intampla in ultimul episod, cel cu numarul 36. Tocmai de aceea am spus ca este un serial kLumea, pentru ca te tine su sufletul la gura pana la final!



Serialul Ingeri si Nobili este kLumea – ultimul episod

In episodul 21 din serialul Ingeri si nobili veti vedea daca blonda va reusi sa impuste pe cineva, daca sora vitrega a lui Ayşen va afla cum se distreaza sotul ei in timp ce ea se chinuie sa castige bani, desi este insarcinata. Da, Savaş este impuscat, dar evident ca va fi salvat de catre medici. Schimba cu ceva aceasta intamplare destinul celor doi viitori soti? Urmareste episodul 21 di Ingeri si nobili si afla si tu ce le rezerva viitorul personajelor tale indragite!



Fatih Soysal renunta la Ayşen in favoarea lui Savaş si se casatoreste cu sora acestuia? Rezzan Ataman va destaiunui dragostea ei pentru Ata sau va purta mai departe aceasta taina, stiuta doar de ea si fiul ei? As vrea sa stiu care personaj ti se pare cel mai meschin din acest serial? Sotul care sta cu fata bogata si nici macar nu o iubeste? Sau poate Savaş care isi dispretuieste mama si incearca sa se razbune pe toti? Oare va invata el ceva din povestea de dragoste a suririi sale? Hai sa urmarim impreuna de luni pana vineri la Avasa TV serialul Ingeri si nobili si sa discutam pe facebook despre el. Ok?



Alte stiri kLumea: