Chiar nu stiu daca am sa mai apuc episodul 10.000 din serialul Tanar si nelinistit, avand in vedere ca acesta ruleaza de 40 de ani si ceva. La un moment dat chiar imi placea, il admiram pe Victor Newman caci parea un tata ce se gandeste la copii, la familie. De la o vreme se pare ca face numai prostii, ilegalitati si culmea ceea ce face azi va duce la pierderea copilului definitiv in favoarea fostului ginere JT. Nici la ajutorul fata de Nick nu poti zice ca a facut mare treaba, dar asta este – la un moment dat, regizorul o ia razna.



Tanar si nelinistit online subtitrat in romana

Daca vrei sa vezi episodul de azi din Tanar si Nelinsistit, subtitrat in limba romana – va trebui sa indeplinesti trei cerinte: in primul rand sa fii fanul paginii noastre de facebook, apoi sa stii cand si unde se poate viziona episodul de azi online, iar la final sa stii care este parola pentru a putea fi vazut online!



O sa incercam sa dam aici raspunsul la cele trei intrebari enumerate mai sus, pentru a te ajuta sa vezi serialul Tanar si nelinistit ori de cate ori ai nevoie. Cum stiu care este pagina de facebook a serialului? Asta e simplu, caci vei gasi pe ea articolele publicate pe e4TV! Asa ca trecem la a doua intrebare, putin mai complicata. Unde poti vedea online serialul Tanar si Nelinstit, cu subtitrare in limba romana? Pe canalul de YouTube al paginii kLumea.Info – iata raspunsul corect!

e-Cinema



Alte stiri kLumea: