Unde a disparut miliardul moldovenilor? Am impresia ca cei de peste Prut nu au fost la scoala, sau au fost zombati, electrocutati sau macar ati, pai cum mai unde sunt banii de la BEM? Nu au spus toti intr-o singura suflare: in firmele lui Shor! Da, asa au fost si atacurile rider, firme offshore, sau pe moldovenste, ale lui Shor! MAi pe scurt ati inteles sper ca adevarul nu era greu de ghicit, trebuia doar sa citesti printre randuri.Unde a disparut miliardul moldovenilor, cine a furat BEM?

Lumea civilizata a vrut de multa vreme sa-i ajute pe moldoveni, asa ca au inventat firmele offshore – sau mai pe intelesul nostru, firmele lui Shor. Cine are ochi sa vada si urechi sa auda, ok – cine nu vrea sa vada adevarul, treba lui. Miliardul este acum intr-o firma a lui Shor, de aia nici nu-l aresteaza, asta ar fi in stare sa le dea banii rusilor, fara sa mai ceara sustinere politica, ceea ce ar fi o pierdere mare pentru Shorheeni, care il iubesc pe primarul de Shorhei mai ceva ca pe Ilici Lenin.E si normal sa fie asa, altfel nu am mai avea in Moldova firme offshore, nu ar mai fi coruptie si am trai bine. de aici ar veni problemele, ar trebui desfiintata Procuratura, judecatoriile si am inchide penitenciarele. Unde s-ar ajunge? Atatia oameni fara loc de munca? Vreti sa ajungem ca in Suedia, sa fie puscariile goale? Am mai avea noi viitor in cazul asta? NU!

Acum o sa ma intrebati cand se va recupera miliardul furat de la BEM. Data este stabilita, in ziua de Sfantul Asteapta! Sa traiti ca-n Shorhei fericiti pana atunci!Alte stiri kLumea: