Gata, am decis sa va provoc la ceva ce nu ati mai facut de multa vreme, sa-i scrieti cea mai kLumea scrisoare soacrei. Cele mai interesante vor fi publicate si evident premiate. Vom avea trei premii si o mentiune, deci daca vrei sa castigi una dintre cele mai interesante competitii, hai si demonstreaza fie ca-ti iubesti soacra, fie ca ai talent la scris. Daca ai si un caz real, o soacra pe care o iubesti cu adevarat, care te face sa te bucuri cand vine in vizita sau sta mai mult de o zi, esti cu jumatate de pas in fata celorlalti!Cea mai kLumea scrisoare pentru soacra-ta

Concursul nostru incepe de luni si se termina intr-o duminica, deci ai timp sa te gandesti bine si sa scrii o scrisoare catre soacra-ta, ii spui ce vrei tu, ideea e sa fie scrisa din suflet ( nu cu sufletul la gura ). Inainte sa tragi concluzii pripite iti dau cateva idei: este soacra-ta femeia care ti-a dat cel mai frumos dar din lume? Pe cel de langa tine, evident!

Ti-am dat o idee sau o motivatie sa-i scrii soacrei? Nu conteaza ca e soacra mica sau ca e cea mare, important este sa fie si sa-i scrii! Banuiesc ca ai vazut deja filmul: Atentie aterizeaza soacra-mea, subtitrat in limba romana (pardon, parca era film romanesc, dar ce conteaza, important este sa-l fi vazut).Deci acum la final concluzia: scrii o scrisoare pentru soacra-ta si castigi unul dintre premii sau mentiuni. Nu trebuie decat sa fii sincer si sa ne spui exact ce ai vrea sa citeasca soacra cu diferite ocazii: de ziua ei, la aniversarea casatoriei voastre sau de sarbatori! Hai ca nu e chiar asa de greu.Alte stiri kLumea: