Cred ca de multe ori ai simtit nevoia fiind in Suedia – ca exemplu dar nu obligatoriu – sa ai la indemana Dex-ul, iar daca esti posesorul unui telefon sau tableta dotata cu Android, atunci cu siguranta noul Dex iti va veni in ajutor. Dar ai mai mult decat un dictionar de limba romana, ai si un translator performant la indemana! Merita sa-l incerci, nu-i asa? Colaborarea site-ului kLumea cu 4Mob.Info va deveni de azi o constanta, vom avea grija sa fii informat despre toate noutatile ce tin de telefoane si tablete, sau oricare alt dispozitiv mobil.

Dex Online AndroidAi grija ce-ti doresti, caci de acum Dex online pentru Android te va corecta ori de cat eori gresesti, ba mai mult va incerca sa-ti gaseasca cele mai frecvente greseli si te va bate la cap pana o sa le uiti si vei scrie corect in romana, engleza sau chiar germana!Banuiesc ca acum dupa ce ai aflat cat de mult te poate ajuta un dictionar online vrei sa-l copiezi repede pe dispozitivul tau mobil. Ce trebuie sa faci? Nimic mai simplu, mergi la rubrica Download si alegi ce anume ai nevoie, limba romana sau Dex Online + transaltor! Apoi ai terminat, poti incepe sa-l folosesti din prima secunda!Dex online pentru Android

Unde gasesc Dex online pentru Android? Chiar aici la noi pe site la sectiunea Download! Usor, fara costuri suplimentare si mai ales GRATIS! La ce te ajuta acest dictionar fata de restul celor disponibile? In primul rand este in limba romana si poate fi configurat pentru orice limba de circulatie internationala, dar la sectiunea Help vei gasi mereu raspunsul la intrebari in limba romana, chiar si atunci cand vei scrie in alta limba! Minunat, nu-i asa?Alte stiri kLumea: