Alexandra Corina Bogaciu din VoluntariAlexandra Corina Bogaciu a ajuns din din Voluntari direct in Parlamentul Romaniei. Desi nu are studii superioare este director de marketing si economist la firma tatalui ei. Nici nu se putea altfel, doar astia mai slab pregatiti dau azi concurs si e nevoie de studii superioare ca sa ajunga directori, ca dovada poti ajunge chiar deputat si tot nu e nevoie sa le ai! Cine este tatal frumoasei deputate Alexandra Corina Bogaciu? Pai cum cine, Ion Bogaciu, varul si nasul de botez al lui Florentin Pandele, acelasi primar care nu mai vrea sa plece de la carma localitatii Voluntari!

Alexandra Corina Bogaciu din Voluntari in Parlament

Ca sa fii primar in Bucuresti sau ma rog, in Voluntari – trebuie neaparat sa faci marina la Constanta, apoi hopa debarci la carma oraselor din zona mai bogata a Romaniei. Traian a reusit la Bucuiresti, Pandele la Voluntari, iar nasul a reusit sa-si puna fata in Parlament. Nu e rau deloc, nu-i asa? Alexandra Corina Bogaciu e o fata kLumea, va zic eu, altfel nu scriam despre ea. Pentru ca am fost si eu in mijlocul evenimentelro si stiu cun din marinar, ajungi sef la OPC exact in capitala, apoi din 2000 primar ( pe viata ) in Voluntari.

Ce sa o mai lungim, asa e cand stii sa te misti – iar Alexandra Corina Bogaciu se misca kLumea, va zic eu! Pacat ca asters contul de FaceBook si a facu apoi o pagina “curata”, pozele ei erau incendiare si cu siguranta ne uitam mai ds la postarile ei legate de legi si politica. La mai maire tanti Alexandra!Alte stiri kLumea:

  • Nu sunt noutati kLumea astazi!