Recunosc ca am urmarit cu interes primele trei editii de la Vocea Roamniei, pe vremea cand Horia Brenciu era antrenor, insa cea de anul acest am-a dezamagit inca d ela inceput si nu se opreste aici. Ieri ma uitam la auditiile in direct ale primilor patru concurenti scosi la concurs, si va zic cinstit am adormit. Nu mi-au oferit nicio secunda impresia ca au ales melodiiule potrivite pentru concurenti, ba mai mult s-a m,ers pe “pile” ca sa zic asa. Am pariat ca Vladimir Pocorschi va fi printre cei alesi si asa a fost. Chiar daca unul din membrii din juriu a fost de acord cu mine: nu coteaza vocea ci ceea ce transmiti a spus el! Pai atunci de ce nu este concursul Transmite Romaniei si nu Vocea Romaniei?La auditiile live din ce am vazut nu mi-a placut nimic, asa ca am adormit la jumatate, poate finalul a fost apoteotic, dar ma indoiesc. Am o presimitire: sezonul 4 de la Vocea Romaniei va fi catastrofal! Ma contrazici? Hai sa te vad cu argumente kLumea si te cred!Eliminari la “Vocea Romaniei”!

Ma bucur cel putin ca pe Maria Simandi a reusit sa o salveze publicul, chiar mi-ar fi parut rai sa nu aiba sansa sa ne arate ce poate. Ma uit pe net si nu gasesc nimic interesant, deci propbabil ca nu am pierdut nimic, poate doar chestia facuta in direct de Loredana, dar cu siguranta o sa o (re)vad la stiri, asa ceva banuiesc ca nu se rateaza.

Hai sa te vad pe tine, telespectator fidel al emisiunii Vocea Romaniei, ce ai de zis si ce crezi ca se va intampla, eu pariez in continuare pe Loredana – caci daca nici anul asta nu reuseste sa duca in finala si sa castige un concurent, e de rau! Iar daca va castiga Moga, inchid televizorul!Alte stiri kLumea: