Ai citit bine, toti profesorii care nu vor mai munci in Romania vor avea salariile marite cu cel putin 300%, in functie de tara in care vor emigra. Gestul facut de premier a bucurat mii de romani, in special profesori si doctoranzi. Iar daca o sa vi se para paradoxal, noua marire de salarii va spori veniturile la buget. Cum? Simplu, in locul profesorilor cu experienta se vor angaja necalificati, cu salariul minim pe economie. Astfel se va plati mai putin la Miniterul Invatamantului, iar banii economisiti se vor folosi pentru a mari salariile parlamentarilor.Victor Ponta va mari salariile profesorilor cu 300%

Dupa ce au fost marite salariile din medicina, evident tot la medicii ce au emigrat, acum aceiasi reteta miraculoasa este folosita de guvernul Ponta pentru profesori. Salariile profesorilor emigranti vor creste cu cel putin 300%, daca se vor angaja ca bona sau menajera in Italia, dar daca vor pleca in Canada sau Germania, salariul lor ca creste cu cel putin 1500%! Un cadou nesperat si asteptat de catre romani.

Un grup de salariati din invatamant a facut recent o manifestatie cerand o voata ca in occident. Raspunsul guvernului: emigrati in occident! Caz rezolvat, inca o problema mai putin pe lista de prioritati a guvernului. Toata miscarea asta are iz electoral, daca emigram cu totii, vor ramane in tara doar batranii de la sate, care nu se pot deplasa la urna de vot, deci se poat castiga alegerile prin neprezentare.Vrei salariu mai mare? Emigreaza si ai scapat de griji! Te poti intoarce la anul si la multi ani, cand in Romania salariile vor fi egale cu cele ale europenilor. Sau poate vin chinezii si nici nu mai trebuie sa muncim?Alte stiri kLumea: