Nu pot sa spun ca vestea m-a luat prin surprindere, caci ma gandesc ca DNA nu mai este ce era odata, adica sa se arunce cu capul inainte, tocmai la premier. Iata ca Victor Ponta a ajuns din suspect, inculpat in dosarul “Turceni-Rovinari”. Am inca de la inceput o intrebare: cum ar fi fost daca ajungea Victor Viorel Ponta presedinte? Am fi fost tara cu primul presedinte proaspat ales dus in arest? Ma indoiec, beneficiind de imunitate. Dar ca sa vezi minune, nici acum nu a avut curajul sa spuna deschis daca isi da sa nu demisia din functia de Prim Ministru. Ar fi fost o dovada de demnitate umana, dar evident a asocia PSD-istul cu demnitatea este un oximoron.Victor Ponta ajunge din suspect inculpat si posibil arestat

Mai tineti minte cand ex-premierul Victor Ponta era intrebat daca este sau nu implicat in faradeligile de la “Turceni-Rovinari”? Se facea ca ploua, ba mai mult zicea ca daca va fi acuzat, va demisiona, acum parca nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. Comanda politica, desigur. Dar daca v-a fi condamnat? Nu se duce el acolo unde nici macar Elena Udrea nu a putut sta, nu-i teren de baschet, raliuri nici vorba, nu-i de el. De uscat parul nu se pune problema caci nu prea e ce sa usuci, ce-i drept.

Faptul ca deja s-a luat masura sechestrului asigurător pe o parte din averea lui Ponta arata cat de serioasa este treaba, deci dovezi exista si sunt greu de combatut. O singura nelamurie am, de ce nu a fost pus sub control judicir a domnuli inculpat Victor Viorel Ponta? Sau va asteptati sa se predea singur? A fost demonstrat plagiatul si nu s-a intamplat nimic, a fost suspect si la fel nu s-a miscat nimic, acum a cerut colegilor sa-l dea jos din fuctia de sef PSD, dar evident colegii se vor opune.La fel si in cazul demisiei din Parlament, evident ca nu a raspuns jurnalistilor, va merge in Parlament, va cere parerea colegilor si evident acesti ail vor ruga in genunchi sa nu demisioneze. Si nu o va face! Dar cand va fi declarat vinovat? Hopa, are imunitate si cand o va pierde – termenul de prescriptie s-a implinit, deci liber! Facem pariu?Alte stiri kLumea: