Victor Ponta corijent la istorieDaca nu stiam deja cum a facut teza de doctorat Victor Viorel Ponta, am fi ramas surprinsi de faptul ca desi suntem in anul Brancoveanu, premierul nu stie nimic despre istoria romanilor. Astfel el a declarat la Istambul, cu ocazia inaugurarii unui monument inchinat domnitorului Constantin Brancoveanu:

“Am reusit ce nu credea nimeni ca o sa reusim: sa dezvelim o placa memoriala pentru Constantin Brancoveanu si fiii sai care au pierit in inchisoare la Istanbul”

Evident gafa a fost facuta datorita obiceiiului lui Victor Ponta de a copia, citind pe placa comemorativa si inventand propria versiune istorica, acesta a gafat, nestiind desigur ca domnitorul Constatin Brancoveanui si cei patru fii ai sai au fost decapitati. Iata ce l-a indus in eroare pe premierul Copy-Paste:

 “In memoria domnitorului Constantin Brancoveanu si a celor patru feciori ai sai, care au fost intemnitati in inchisoarea Yedikule la inceputul secolului al 18-lea departe de scumpa lor patrie, si intru statornica amintire a istoriei comune a popoarelor roman si turc”.

Citind inscriptia, Victor Ponta a dedus ca domnitorul a decedat in inchisoare, desi toti copii stiu povestea trista a executiei lui Constantin Brancoveanu. Unele greseli se trec cu vederea, dar unele parca sunt prea mari pentru un premier care se “jura” ca nu fura, dar v-am dovedit ca l-am prins cu rata in gura!

Studii superioare? Intelectual? Hai sa fim seriosi, comunist si atat! Daca pana acum credeam ca e un fel de trepadus car ea nimerit in fruntea guvernului, acum sunt sigur ca e cazul sa renunte la a candida la presedentie! Avem totusi pretentii de la viitorul sef de stat!Alte stiri kLumea: