Victor Ponta a cerut cetatenia R.MoldovaAvand invedere ca lui Victor Ponta ii place sa copieze, chiar si comportamentul rivalilor sai, dar pe fondul amanarii vizitei lui Klaus Iohannis la Chisinau, iata ca Victor Ponta a cerut cetatenia Republicii Moldova. Teoretic marti acesta ar trebui sa fie deja la Chisinau pentru a cere ex-presedintelui Voronin sa-i faciliteze obtinerea cetateniei moldovenesti inaintea lui Traian Basescu, sau cum se spune la noi – peste rand! Angela Gonta s-a arat mirata de optiunea lui Victor Viorel Ponta, caci evident desi are acelasi nume de botez, totusi nu Vladmir Voronin ar putea sa-l ajute, ci Vlad Filat.

Daca doriti sa vedeti in direct ceremonia de primire a cetateniei moldovenesti de catre V.V Ponta intrati imediat pe site-ul e-4TV.com si alegeti postul TV Radio Chisiau in direct! Nu stim motivul pentru care V.V. Ponta nu a anuntat vizita si pe conturile sale de socializare, FaceBook si Twitter, insa stirea este deja postata pe ziare.com si pe alte site-uri de incredere [ ne referim evident la vizita premierului la Chisinau]. Chiar si Unimedia a postat stirea pe prima pagina, deci o sa vedem la stiri ce a realizat Victor Ponta in vizita sa fulger peste Prut.

Asteptam reactia ex-presedintelui Train Basescu, la aflarea vestii ca Victor Ponta ar putea deveni cetatean moldovean inaintea sa. Va reusi el sa imoiedice monstruoasa coalitie cu PCRM a partidelor pro-europene? Va aduce Pona cu el si cadouri pentru premierul in exercitiu Leanca? Mai rau este ca dupa ce a dat cadou cateva Dacia Duster, ce ar mai putea supralicita premierul roman?

Ultima ora: V.V. Ponta a renuntat la titlul de mason sef, obtinut fara stirea Marii Loje Masonice de la Caracal!Alte stiri kLumea: