De cand m-am mutat in Dubai pot spune ca traiesc un vis, unul frumos si cred ca o sa ma stabilesc aici pana la pensie. De ce in Dubai si de ce pana la pensie, e simplu. Pentru ca aici ma simyt minunat iar dupa pensie va fi ceva mai complicat de stat aici. Poate nu stiti, dar dreptul de a primi pensie de la Emiratele Arabe Unite – EUA – este egal cu zero! Asta ca sa stiti la ce sa va asteptati daca v-ati cautat de munca in Dubai, fara sa va ganditi la pensie.Viata in Dubai e kLumea

Daca ai emigrat in Emiratele Arabe Unite, atunci stii deja ca acolo sunt exact 10 orase unde te-ai putea muta. Cele mai cunoscute sunt desigur Dubai si Abu Dhabi, ina mai avem o lista de 8 orase, unde viata este la fel de placuta ca si in cele doua. Desi populatia a crescut mult in ultimii ani, totusi Dubai a ramas cel mai mare oras din EUA, Schardscha fiind de exemplu mult mai mic si viata aici fiind mult mai ieftina. Evident ca si posibilitatea de a gasi de munca intr-un oras cu putin peste 500.000 de locuitori este mai mare ca in Romania, dar mai mica decat in Dubai, unde sunt peste un milion de angajati straini!

Nu o s ava spun dspre toate orasele, caci ar lua mult timp, in schimb va zic cum a fost in al-Ain, cand am lucrat eu acolo. A fost kLumea, excelent! Orasul este destul d emicut, in comparatie cu primele trei amintite, doar 408.733 locuitori, dar daca va spun ca in acest oras sunt atatea gradini si atata verdeata incat nu iti vine sa crezi ca esti intr-un desert, ce ai sa mai zici?Alina IordanAlte stiri kLumea: